Haryanvi Love Shayari ❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।







नैन मटक्के ना पसंद हा करै तो बात कर
रौब जमा के चाल सकूं ब्याह करै तो बात कर।

Nain matakke na pasand 
ha kare to bat ker...  
   Raub jama ke chal saku 
                     vyah kre to bat  ker .....                       








दूर हो ले मेरे ते छोरे भाइया ते पिट जाओगा
पहले तोड़ेंगे हाथ तेरे फिर टांगा ने तुड़वाओगा।
इतनी होली बेइज्जती फिर भी कोई शर्म को न्या
हट जा मेरे सामने ते के राखी बंधवा के जाओगा।

Door ho le mere te chore bhaaiyan te pit jaoga
Pahle todenge hath tere phir Tanga ne tudwaoga
Itni Holi beijjati phir bhi koi sharm ko nya
Hat ja mere samne te ke rakhi bandhwa ke jaoga





Haryanvi Love Shayari❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





तू केहा करती तेरे ते नाराज़ हूं
सुन जिसते गैल्या रात ने चैट करै है ना
उसी ते नाराज़ हो और उसी ते खफा हो
और सुन मैडम मेरी जिंदगी ते दफा हो।


Tu keha karti tere te naraj hu 
Sun Jiste gaila rat ne chat kare hai na 
Usi te naraj ho aur usi te khafa ho 
Aur sun madam meri jindagi te dafa ho..
 



Haryanvi Love Shayari  लव शायरी हरयाणवी में।





तेरे ते है ना बहुत घना प्यार है
तने छोड़ के भी कित जाऊं मैं तू ही मेरा संसार है
तेरे बिना ये जिंदगी सच में बेकार है
 भोले तेरे ते है ना बहुत घना प्यार है।

 Tere te hai na bahut ghana pyar hai
Tanne Chod ke bhi kit jaun main
Tu hi Mera sansar hai
Tere bina ye jindagi sach me bekar hai 
Bhole tere te hai na bahut ghana pyar hai....




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





फिल्टर लगा के पटा ली थी
असली सकल ध्यान ते उतर गई
अंधेरे मे वो सामने आ गया
हाय मैं तो डर गी।

Filter lga ke pta li thi
Asli sakal dhyan te utar gayi
Andhere me wo samne aa Gaya
Haye main to dar gayi




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।






Haryanvi Shayari Love





नै वेरा है तू उदास है और तेरा दिन तन्हाई का से
न्यू बोल्या अपना नंबर दे दे मनै
 मैंने बोला ले मेरे भाई का से।

Mane vera hai tu udas hai aur Tera din tanhai ka se 
Nyu bolya apna number de de Mane 
Maine bola le mere Bhai ka se 




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





वो कहे है मेरे ते जान मेरी ब्याह हमारा होवेगा
आसमान में उस दिन सिर्फ़ एक सितारा होवेगा।

Wo kahe hai mere te jan meri vyah hamara howega..
Aasman me us din sirf ek sitara howega




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





तेरी खातिर दिल मेरा के पता के कर जागा
वेरा है दिक्कत है आगे मत समझ यो डर जागा
तनै के वेरा मेरे गुस्से का 
तू एक बात बस जान ले
तेरी भोली सूरत देख के मेरा सारा गुस्सा तर जागा।

Teri khatir dil mera ke pta ke kar jaga
Vera hai dikkat hai aage mat samajh yo dar jaga
Tanne ke vera mere gusse ka 
Tu ek bat bas jan le 
Teri bholi soorat dekh ke Mera Sara gussa tar jaga...




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।


Best haryanvi shayari for lovers 


र मे पूछी जिसने तू पसंद करे है सांवला है के
वो बोला तू मने मेरे रंग ते छोड़ देगी
मैं केहा  छोरे बावला है के।

Ghar me poochi jisne tu pasand kare hai sawala hai ke 
Wo bola tu Mane mere rang te chod degi 
Main keha chore bawala hai ke....




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





Tu to meri jan hai  tere liye sabte ladungi main
Tu meri bat sun Teri khatir na marungi main
Itne me bhi na mana to last me bas ek chara hai 
Ek baba pakadungi tere pe totka karungi main 
  
तू तो मेरी जान है तेरे लिए सबते लडूंगी मैं
तू मेरी बात सुन तेरी खातिर ना मरूंगी मैं 
इतने में भी ना माना तो लास्ट में बस एक चारा है 
एक बाबा पकड़ूंगी तेरे पे टोटका करूंगी मैं।





Best Haryanvi Status



तू मेरे ते फालतू बोले है अपनी गोज में चाकू रखूंगी
तेरी लंबी लंबी दाढ़ी है तेरा नाम मैं डाकू रखूंगी

Tu mere te faltu bole hai apni goj 
Me chaku rakhungi
Teri lambi lambi dhadi hai Tera nam main daku rakhungi....




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





जिसका कोई नाता ना तमीज ते
जो मन लगावे फालतू चीज ते
प्यार ते करनी हो बार तो ही करिए
नही तो हम बात ना करते बत्तमीज ते

Jiska koi nata na tameej te
Jo man lagave faltu cheej te
Pyar te karni ho bat to hi kariye
Nahi to hum bat na karte battameej te




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





तेरे कहन ते फूक दू इस जहान ने 
कहर ढा राख्या है तेरी एक मुस्कान ने
तेरी गैल रहूंगी मैं अच्छे  और बुरे में भी 
और बता के चाहिए मेरी जान ने।

Tere kehan te fook du is jahan ne 
Kehar Dha rakhya hai teri ek muskan ne 
Teri Gail rahungi main ache aur bure me bhi 
Aur bata ke chahiye meri jan ne 




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।




Pyar Bhari Haryanvi Shayari




ने कही थी ना तेरे ते ना डरू
देख तने वेरा है मैं तेरेपे कितना मरू
अब गलती करी है तो सजा दे दे
यो के मतलब है बात ना करूं।

Mne kahi thi na tere te na daru
Dekh tne vera hai main terepe kitna Maru  
Ab galti kari hai to saja Dede
Yo ke matlab hai bat na Karu...




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।




रा की तू बात माने
रै सबका सलाहकार है तू तो
एक टाइम पे दो दो सेटिंग 
छोरे कलाकार है तू तो।

Ora ki tu bat Mane
Re sabka salahkar hai tu to
Ek time pe do do setting
Chore kalakar hai tu to 




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





र मुसीबत मे तेरी ढाल बनूंगी
तेरी गैल चलूंगी कमाल लगूंगी
तेरी मेरी बात बस गुस्से पे अटके
तू मने संभाल लिए मैं तने संभाल लूंगी।

Har musibat me Teri dhal banugi
Teri Gail chalungi kamal lagungi 
Teri meri bat bas gusse pe atke
Tu Mane sambhal liye 
main tane sambhal lungi...





Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।




ने झूठ लागे कि निभा ना पाऊंगी
सर पे ना नाचू तेरे कांधे तक ही आऊंगी 
मने आते ना यो रिलेशनशिप आले चोचले
मैं तो सीधा तने अपने गले में सजाऊंगी।

Tane jhooth lage ki nibha na paungi
Sar pe na nachu tere kandhe Tak hi aaungi
Mne aate na yo relationship aale chochle 
Main to sidha tane apne gale me sajaungi....




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।


    



 Heart Touching Haryanvi Shayari 



बते अकड़ दिखा पर मेरे ते मत ऐठ
तू तो जान है पागल तू बस पलका पे बैठ।

Sabte akad dikha per mere te mat aith
Tu to jan hai pagal tu bas palka pe baith.....




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





मैंने बोली तू लफंगा है घर पे तने पसंद को नी करे
न्यू बोल्या बावड़ी बेमतलब की बात कोनी करे
मैने कहा समझना बेकार है तेरे ते 
कह रहा बहुत घना प्यार है तेरे ते

Maine boli tu lafanga hai ghar pe tane pasand koni kare 
Nyu bolya bematlb ki bat koni kare
Maine kaha samajhana bekar hai tere te
Keh Raha bahut ghana pyar hai tere te..




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।







क्यूट सी तेरी आंख है 
और क्यूट सी तेरी स्माइल
देख सबते बड़िया हैं तू और तेरा स्टाइल ।

Cute si teri aankh hai
Aur cute si teri smile
Dekh sabte badiya hai 
Tu aur Tera style....




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





गाम में म्हारी जैसी जोड़ी कोई और नहीं है
तेरी मूछया का और मेरे तिल का कोई तोड़ नहीं है
और के कहे है मेरे जैसी मिल जागी कोई और 
लाडले मैं एक ही हू मेरे जैसी और नही है।

Gam me mahri jaisi Jodi koi aur nahi hai
Teri muchya ka aur mere til ka koi Tod nahi hai
Aur ke kahe hai mere jaisi mil jagi koi aur
Ladle me ek hi hu mere jaisi aur nahi hai...




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





चांद धोरे के करे है तू
तू तो अलग सा तारा है
वेरा ना कितने लोग है दुनिया में 
पर तू सबसे प्यारा है।

Chand dhore  ke kare hai tu 
Tu to alag sa Tara hai
Vera na kitne log hai duniya me 
Per tu sabse pyara hai...




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।





मेरे लिए तू कुछ न लईए
बस मुस्कुराता अईए
तू पूछे था ख्वाहिश मेरी
तने छोड़ के कुछ न चाहिए।

Mere liye tu kuch na laiye
Bas muskurata aiye
Tu pooche tha khawahish meri
Tne chod ke kuch na chahiye...




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।




Haryanvi Love Shayari In Hindi



तना सुथरा छोरा है यो
एक दिन इतिहास कराओगा
काला कुर्ता पहन के डोले है
यो छोरा नाश कराओगा।

Itna suthra chora hai yo 
Ek  Din itihas karaoga
Kala kurta pahan ke Dole hai 
Yo chora Nash karaoga




Love Shayari in haryanvi❣️💞 लव शायरी हरयाणवी में।

 






गाम में म्हारी जैसी जोड़ी कोई और नहीं है
तेरी मूछया का और मेरे तिल का कोई तोड़ नहीं है
और के कहे है मेरे जैसी मिल जागी कोई और 
लाडले मैं एक ही हू मेरे जैसी और नही है।


Gam me mahri jaisi Jodi koi aur nahi hai
Teri muchya ka aur mere til ka koi Tod nahi hai
Aur ke kahe hai mere jaisi mil jagi koi aur
Ladle me ek hi hu mere jaisi aur nahi hai...





Teri khatir dil mera ke pta ke kar jaga
Vera hai dikkat hai aage mat samajh yo dar jaga
Tanne ke vera mere gusse ka 
Tu ek bat bas jan le 
Teri bholi soorat dekh ke Mera Sara gussa tar jaga...

तेरी खातिर दिल मेरा के पता के कर जागा
वेरा है दिक्कत है आगे मत समझ यो डर जागा
तनै के वेरा मेरे गुस्से का 
तू एक बात बस जान ले
तेरी भोली सूरत देख के मेरा सारा गुस्सा तर जागा





Last words


धन्यवाद ब्लॉग पर visit करने के लिए।
आशा है आपको शायरियां पसंद आई होंगी।
अपने विचार ज़रूर शेयर करे।
















Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.